Kansloze missie VeerhuisWessem/Westa heren zaterdagmiddag uit tegen Taverzo

Kansloze missie VeerhuisWessem/Westa heren zaterdagmiddag uit tegen Taverzo

De VeerhuisWessem/Westa heren liepen zaterdagmiddag in Zoetermeer tegen een kansloze nederlaag op. Tegen de meervoudig nationaal kampioen en de huidige ranglijst eerste De Boer Taverzo 1 was het niveauverschil te groot om tot enig resultaat te komen.

Matthias Vanvinckenroye, Jeroen Kivits en Jelle Moris van team VeerhuisWessem/Westa waren nauwelijks opgewassen tegen Yannick Vostes, Ivan Kahn en Milo de Boer van de thuisspelende ploeg. Het resultaat was dan ook een nederlaag met maximale cijfers.

Na drie verloren wedstrijden tegen sterkhouders uit het linker rijtje volgen voor de Westa heren de komende twee wedstrijden de tegenstanders De Boer Taverzo 2 en Tempo Team 1. Met volop kansen om eindelijk punten te gaan pakken in deze najaar competitie.

Ook de ReynDesign/Westa dames kregen zondagmiddag in Nieuwegein een vol pak op de broek tegen VTV. Voor de Wessemse dames konden Daantje Lommen, Dido Giesen en Anouk van den Boom geen potten breken. Met Andreea Clapa, Sanne de Hoop en Chana van der Ven waren de tegenstanders simpelweg veel te sterk. Tegenvaller vooraf was het wegvallen wegens ziekte van Macha Kovtoun aan Wessemse zijde.

Uitslagen en wedstrijdverloop:

De Boer Taverzo 1 – VeerhuisWessem/Westa 1

VTV 1 – ReynDesign/Westa 1

Foto Roy Voncken ( Westa ) en uitslagen TTapp.